FAQ

Kan ik met Symbaloo PRO ook programma’s en bestanden openen op mijn computer?

Dit is helaas niet mogelijk vanwege beveiligingsrestricties van de internetbrowser. Het is wel mogelijk bestanden te openen vanuit een webomgeving of cloud-service zoals Dropbox of Google Drive.

Zit ik aan een abonnement vast als ik Symbaloo PRO neem voor mijn bedrijf?

Nee. Omdat wij begrijpen dat het introduceren van een nieuw product binnen jouw organisatie of team tijd nodig heeft, bestaat er een proefperiode van 1 maand. Bij het actief in gebruik nemen van Symbaloo PRO krijg je van ons er zelfs nog eens 2 maanden bij cadeau! Na deze proefperiode kan je zelf beslissen of je over wilt gaan op een betaald abonnement voor Symbaloo PRO.

Ik heb al een Symbaloo account. Kan ik deze overzetten op mijn Symbaloo PRO?

Uiteraard! Bij het aanmaken van jouw Symbaloo PRO kan je aangeven dat je al een Symbaloo account hebt en deze graag kopieert naar de Symbaloo PRO versie. Jouw gratis Symbaloo account blijft gewoon behouden we maken enkel een kopie voor op de nieuwe Symbaloo PRO. Ook als je niet door wilt met Symbaloo PRO, blijven de instellingen en inhoud van het gratis Symbaloo account bewaard.

Op wat voor manier kan ik mijn Symbaloo PRO beveiligen?

De Symbaloo PRO versie is op meerdere manieren te beveiligen. Aller eerst kan er via IP-blokkering aangegeven worden welke IP-adressen wel of juist niet van de Symbaloo PRO gebruik mogen maken. Daarnaast is het mogelijk om de Symbaloo PRO alleen beschikbaar te maken met een account. Deze accounts kun jij als beheerder zelf aanmaken en verwijderen. Deze feature is alleen op aanvraag te verkrijgen.

Ben ik volledig in het beheer van wat ik op mijn Symbaloo PRO zet?

Ja, als beheerder van de Symbaloo PRO ben je vrij om te bepalen welke websites, tabbladen en achtergronden jij aan jouw Symbaloo PRO toevoegt.

Kunnen gebruikers van mijn Symbaloo PRO deze aanpassen?

Dat ligt geheel aan jouw wensen. Symbaloo PRO is zo in te stellen dat gebruikers geen rechten hebben om iets te wijzigen aan de Symbaloo PRO. Maar als beheerder kun je ook jouw gebruikers toestaan zelf een pagina of blokjes toe te voegen.

Is de Symbaloo PRO ook op een smartphone of tablet te gebruiken?

De Symbaloo PRO is op elke iPad, Android tablet of Windows Surface te benaderen en te gebruiken. Hiervoor hebben wij een speciale tabletversie die gewoon in de browser te bezoeken is. Voor smartphones hebben wij een iPhone & Android app, hiermee kunnen jouw gebruikers inloggen nádat zij een account hebben. Accounts zijn aan te maken via het Symbaloo PRO Control Panel.

Verlies ik al mijn tabbladen en blokjes als ik mijn Symbaloo PRO opzeg?

Nee, als je jouw Symbaloo PRO opzegt, is het mogelijk deze terug te zetten als normaal Symbaloo account. Hiervoor hoef je alleen maar zelf een account aan te maken op jouw Pro-versie. Zo blijven alle aangemaakte tabbladen, blokjes en instellingen behouden.

Komt mijn subdomein te vervallen als ik Symbaloo PRO opzeg?

Ja. Als je niet door wilt met Symbaloo PRO dan wordt het subdomein (URL) waarop de Symbaloo PRO staat op non actief gezet en wordt deze naar verloop van tijd verwijderd.

Blijft Symbaloo zelf gewoon gratis?

Natuurlijk. Zoals altijd blijft Symbaloo gewoon gratis en is naast Symbaloo PRO te gebruiken. Ook al zeg je Symbaloo PRO op, er verandert niks aan jouw reguliere Symbaloo account.